Skip to main content


Tehnoredactor


Postat la: 20 November, 2016

Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” organizează la sediul sau din str. Henri Coandă, nr. 11, sector 1, Bucureşti concurs pentru ocuparea unui post de tehnoredactor gradul IA – 1/2 normă.


Director științific


Postat la: 8 October, 2016

Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” organizează la sediul sau din str. Henri Coandă, nr. 11, sector 1, Bucureşti concurs pentru ocuparea unui post de conducere: director adjunct științific institut de cercetare la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan”.


Asistent cercetare


Postat la: 10 August, 2016

Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” organizează la sediul sau din str. Henri Coandă, nr. 11, sector 1, Bucureşti concurs pentru ocuparea unui post de asistent-cercetare în domeniul geografiei fizice.


Paznic


Postat la: 20 July, 2016

Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” organizează la sediul sau din str. Henri Coandă, nr. 11, sector 1, Bucureşti concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de „Paznic”.


Director


Postat la: 5 July, 2016

Secția de Științe Istorice și Arheologie a Academiei Române anunță scoaterea la concurs a unui post de conducere: Director institut de cercetare la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan”. Dosarele se depun la Registratura Academiei Române până la data de 5 august 2016 ora 15.00


Arheolog


Postat la: 20 May, 2016

Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” organizează la sediul sau din str. Henri Coandă, nr. 11, sector 1, Bucureşti concurs pentru  un post de cercetător, un post de asistent cercetare în domeniul arheologiei și un post arhitect asistent de cercetare.